Sosyal medya bu isimleri konuşuyor! Şakkadanak Necmettin, olay Tanju, sarışın Şebnem!

Mülteci sorunu, ekonomik kriz, işsizlik ve enflasyonla başı dertte olan Türkiye’de kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ve değerlendirmeler gündem oldu.

Sosyal medya bu isimleri konuşuyor! Şakkadanak Necmettin, olay Tanju, sarışın  Şebnem!
Yayınlanma:

Daha önce yaptığı ekonomi yorumlarıyla alay konusu olan Türkiye gazetesi ekonomi yazarı Necmettin Batırel şimdi de muhalefetin kazandığı belediyeleri hedef aldı.

CNN Türk Tv’de Ahmet Hakan’ın sunuculuğunu yaptığı programda konuşan Batırel "Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam, tek kuruş destek vermem. Mademki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler. Kurunun arasında yaş da yanarmış yanarsa yansın." ifadelerini kullandı.

Necmettin Batırel daha önce de Türk lirasının değer kazanması için "Şakkadanak 10 milyar dolar satarım herkes şaşırır, ardından bir 10 milyar dolar daha satarım” sözleriyle kamuoyunda tanınmıştı.

TANJU ÖZCAN YABANCILARI YİNE ÜZECEK!

Sosyal medyanın çok sevdiği isimlerden biri de Bolu’nun CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimde rakibine fark atarak ikinci kez koltuğa oturan Özcan, daha önce kentte yaşayan Suriyeli ve Afganlara yönelik tavrı nedeniyle eleştirilmişti. Tanju Özcan şimdi de Bolu İzzet Baysal Üniversitesi’nde veya liselerde okuyan öğrenciler için belediye otobüs biletlerine astronomik zam yapacağını açıkladı.

AK PARTİ’NİN SARIŞIN VEKİLİ ŞAŞIRTMADI!

Sosyal medyanın üç gündür trend olan bir başka olayı da eski gazeteci yeni AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın erkek arkadaşıyla bir yatta çektiği ıstakozlu yemek fotoğrafı…

İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, kamuoyundan gelen tepkiler üzerine X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda özür diledi.

Bursalı halen TT olan isimler arasında.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.