MHP'li Büyükataman: Seçimlerde büyük bir başarı elde ettik

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve diğer birçok önemli ismin katıldığı törende, 31 Mart yerel seçimlerinin demokratik bir olgunluk içinde gerçekleştiğini vurguladı.

MHP'li Büyükataman: Seçimlerde büyük bir başarı elde ettik
Yayınlanma:

MHP Bursa İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bayramlaşma töreni düzenledi.

İsmet Büyükataman, konuşmasında seçim sonuçlarını değerlendirerek, Türk demokrasisinin gücünü ve olgunluğunu bir kez daha kanıtladığını belirtti. Ayrıca, seçim sonuçlarının partilerinin ve Cumhur İttifakı'nın başarısı için gece gündüz çalışan tüm üyelere teşekkür etti.

Büyükataman, "Milletimizin kararı ne olursa olsun her zaman başımızın üzerindedir" diyerek, seçim sonuçlarının milletin iradesini yansıttığını ve her zaman saygı gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'nin önümüzdeki dönemde de istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğini belirterek, erken seçim çığırtkanlığı yapanları eleştirdi.

Seçimlerin ardından ortaya çıkan bazı algıların gerçeği yansıtmadığını ve Türk milletinin bu tür oyunlara geçit vermeyeceğini vurgulayan Büyükataman, Türkiye'nin Cumhur İttifakı ile daha da güçleneceğini ifade etti.

Son olarak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye'nin ve Cumhur İttifakı'nın gücüne güç kattığını belirterek, önümüzdeki süreçte milletin sıkıntılarını aşmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.