Fernando Santos: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak Fernando Santos yönetimindeki gelecek sezonun projesine odaklanmaya başladı.

Fernando Santos: Hayal kırıklığı yaşıyoruz
Yayınlanma:

Santos, siyah-beyazlı takıma geldiğini ve şampiyonluğa yürüyen bir takım yaratmak için gerekenleri bildiğini belirterek, "Gelecek sezon için Beşiktaş'ı en iyi seviyeye taşıyacak bir planımız var." dedi.

Portekizli teknik direktör, Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın ardından düzenlediği basın toplantısında takımın ofansif bir oyun anlayışıyla başladığını ancak hedeflerine ulaşamadıklarını ifade etti. "Kazanmayı çok istedik ama sonuç alamadık." diyen Santos, gelecek sezon için takıma gereken desteği sağlamak için burada olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ın teklifini gelecek sezonun projesi için kabul ettiğini belirten Santos, "Bu takımın gelecekte neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Birlik olmalıyız ve projemizi hayata geçirmeliyiz." şeklinde konuştu. Ayrıca, son dönemde alınan sonuçlardan memnun olmadığını ancak uzun vadeli bir plan için burada olduğunu dile getirdi.

Santos, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'a davet edilmesine rağmen Ümit Milli Takım'a gönderilmesine değinerek genç oyuncunun moralinin yüksek tutulması gerektiğini söyledi. "Semih, özel bir futbolcu ve geleceği parlak. Onun potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Son olarak, Yunanistan Milli Takımı'ndan teklif aldığı iddialarına yanıt veren Santos, böyle bir teklif almadığını ve karakterinin gereği bir takımla çalışırken başka bir takımla görüşmeyeceğini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.