BAL’da Ankara takımlarının panoraması: 1926 Polatlı Belediyespor zirvede farkı açtı, Ankara TKİ seriye bağladı

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor küme düşen ilk takım olurken zirve yarışı nefes kesiyor.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması: 1926 Polatlı Belediyespor zirvede farkı açtı, Ankara TKİ seriye bağladı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

LİDER 1926 POLATLI BELEDİYESPOR ÜST ÜSTE 9. KEZ KAZANDI

Ligde lider durumda olan1926 Polatlı Belediyespor 21. haftada Kırşehir deplasmanındaydı. Üst üste 8 kez kazanan Polatlı temsilcisi küme düşmeme mücadelesi veren rakibi karşısında maça hızlı başladı. 15’te Ömer Buğdaycı 37’de son haftaların yıldızı Cengizhan Avcı’nın golleriyle ilk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha rahat olan Ankara temsilcisi 78’de Murat Balçın’ın golüyle bire inen farkı 88 ve 90+1’de yıldızı Cengizhan Avcı’nın golleriyle üçe çıkardı ve maçı 4-1 kazandı. Hat-trick yapan Cengizhan gol sayısını 18’e çıkardı ve kariyer rekorunu geliştirmeye devam etti. Ligde üst üste 9. kez kazanan 1926 Polatlı Belediyespor bitime 5 hafta kala 51 puanla zirvede. 1926 Polatlı Belediyespor bir sonraki maçında 7 Nisan’da ligde son haftaların formda ekibi 44 puanlı Alaplı Belediyespor’u ağırlayacak.

ANKARA TKİ ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ KEZ GALİP

BAL’da performansını artıran Ankara TKİ, Sincan Belediyespor’u deplasmanda 1-0 yenerek üst üste dördüncü kez kazandı. Tribünlerde de gerginlik yaşanan zorlu maçta Ankara TKİ, 36. dakikada Gökhan Koç’un golüyle maçı kazandı. Maçın 59. Dakikasında Sincan Belediyesporlu Bahadır Can kırmızı kart gördü. Ev sahibinde 70. dakikada da Ünal Erkeç penaltı kaçırdı. Son 4 maçta 3 puan alan Sincan Belediyespor 29 puanda kalırken Ankara TKİ 41 puanla dördüncü sıraya yükseldi. Sincan Belediyespor bir sonraki maçında Eskişehir Demir deplasmanında olacak. Ankara TKİ de evinde sekizinci sıradaki Kaynaşlı Belediyespor’u ağırlayacak.

GERGİN MAÇTA 3 PUAN GÖLBAŞI BELEDİYESPOR’UN

Ligde rahat durumda olan bir diğer Başkent temsilcisi olan Gölbaşı Belediyespor, Geredespor’u ağırladı. Evinde son 8 maçını kaybetmeyen ve son olarak Eskişehirspor’u yenen Gölbaşı temsilcisi iç sahadaki formda görüntüsünü sürdürdü. Geredespor karşısında 40’da Berk Can Aktaş’ın golüyle geriye düşen Ankara temsilcisi ikinci yarıda Oktay Yüksel ve Hacı Adanur’un golleriyle maçı 2-1 kazandı. Maçta Hacı Adanur 70’te Geredespor’da da Zafer Şensoy 83’de kırmızı kart gördü. Gölbaşı Belediyespor puanını 30 yaptı ve 9. sırada. Geredespor ise 38 puanda kaldı. Gölbaşı temsilcisi bir sonraki maçında Çilimli Belediyespor’a konuk olacak.

ESKİŞEHİRSPOR’A BİR ŞOK DAHA

Gölbaşı Belediyespor mağlubiyeti ile liderliği 1926 Polatlı Belediyespor’a kaptıran Eskişehirspor, Levent Kartop’la yolları ayırmış ve bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran Önder Karaveli ile anlaşmıştı. Karaveli, ilk maçında Kırşehir GHS’yi 3-0 yenmişti. Karaveli ile ikinci maçında Alaplı Belediyespor’a konuk olan Eskişehirspor, rakibine 4-0 yenildi ve 45 puanda kaldı. Eskişehirspor’un bitime 5 maç kala 1926 Polatlı Belediyespor’la arasındaki puan farkı 6’ya çıktı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.