Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, personelin maaşını kendi imkanlarıyla ödedi

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, görevi devraldığında belediye kasasında para olmadığını öne sürerek belediye personelinin maaşlarını kendi imkanlarıyla ödediğini açıkladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, personelin maaşını kendi imkanlarıyla ödedi
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Belediye'nin kasasındaki acı tabloyu açıkladı. Başkan Çırpanoğlu, kasada para olmadığından yakınarak bayram öncesi personel için seferber oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Anka Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Belediye personelinin maaşlarını ayın 1 ila 5’i arasında aldığını belirterek, "Ben mazbatayı aldıktan sonraki gün maaş ödemesinin son günüydü ve personel kaygı içerisindeydi. Maaşlar yatırılmadığı takdirde bayramda personelimiz ve ailesi mağdur olacaktı." dedi.

KENDİ İMAKNALRINI KULLANDI, PERSONELİ MAĞDUR ETMEDİ

"Bizler personelin ailesi olduğumuzu düşünüyoruz." diyen Çırpanoğlu, "Bu noktada kendi imkanlarım dahilinde belediyemize 9 milyon vermek suretiyle personel maaşlarının ödenmesine katkıda bulundum." diye konuştu.

Son beş yılda etkili ve verimli bir şekilde belediyecilik yapılmadığı eleştirisinde bulunan Başkan Çırpanoğlu, şöyle konuştu:

“Kahramankazan 35 yıl sonra CHP’ye teveccüh gösterdi, CHP belediyeciliğiyle buluştu. Ben son beş yıldır zaten Kahramankazan’da büyükşehir belediye meclis üyesiydim ve aynı zamanda muhalefetin grup başkanvekiliydim. Beş yıl boyunca burada adaletsiz, ayrıştırmacı, tehditkar bir yönetim vardı. Bizler adaletli, liyakatli, ayrıştırmayan bir belediyecilik öngörüyoruz. Buna ilişkin elimizden gelen tüm çabayı Kahramankazan’ımız için seferber edeceğiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.