Şarkıcı Lara taraftarlardan Kırıkkale için destek istedi!

Ünlü şarkıcı Lara, Pazar günü gerçekleşecek olan Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile Kırıkkalegücü FSK arasındaki mücadele öncesinde taraftarlardan destek istedi.

Şarkıcı Lara taraftarlardan Kırıkkale için destek istedi!
Yayınlanma:

Kırıkkaleli sanatçı Lara, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Kırıkkalegücü FSK'nın ligde kalma mücadelesinde taraftarların desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Lara, paylaştığı görüntülü mesajında, "Haydi güzel Kırıkkalem! Kırıkkalesporumuza güveniyoruz, inanıyoruz. Her zaman da destekliyorum. Arkadaşlar, bu Pazar Gümüşhane ile maçımız var. Çok önemli ve bu maçı almalıyız. Stadyumu doldurmalıyız. Bu Pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz. Takımımıza destek olalım, sahip çıkalım. Sizleri seviyorum güzel Kırıkkale'm" ifadelerine yer verdi.

TFF 3. Lig'in son haftalarında bulunan Kırıkkalegücü FSK, ligde kalma mücadelesi veren rakiplerine karşı önemli bir adım atmak istiyor. Ligde 26 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Kırıkkalegücü, topladığı 26 puanla ligin 12. sırasında bulunuyor ve küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.