Çanakkale’de meydana gelen göçük 2 kişiye mezar oldu 1 kişi yaralı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaşanan acı bir olayda, su kanalı açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte üç kişiden ikisi yaşamını yitirdi, biri ise hastanede tedavi altına alındı.

Çanakkale’de meydana gelen göçük 2 kişiye mezar oldu 1 kişi yaralı
Yayınlanma:

Kangırlı köyünde bir tarlanın kenarında su çıkarmak amacıyla yapılan iş, göçüğe dönüştü ve işçiler Refik Bilgiç, Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan toprak altında kaldılar.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtulan işçi Refik Bilgiç, sağlık ekipleri tarafından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

AFAD, AKUT ve UMKE ekiplerinin katılımıyla yürütülen kurtarma çalışmaları sonucunda Tahir Ödemiş yaralı olarak çıkarıldı ve aynı hastaneye kaldırıldı, ancak müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çalışmalar devam ederken, Sefer Arslan'ın cansız bedeni göçük altından çıkarıldı.

Olayın ardından Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, olay yerine gelerek bilgi aldılar.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, "İlimiz Lapseki ilçesi Kangırlı köyünde su kanalı açma çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 vatandaşımız vefat etmiş olup, 1 vatandaşımızın hastanede tedavisi devam etmektedir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.