Emeklilere müjde! Dört gözle beklenen ek zam için tarih verildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum ziyaretinde emeklilerin sorunlarını dinledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ek zam için talimat verdiğini söyleyerek, zam için tarih verdi.

Emeklilere müjde! Dört gözle beklenen ek zam için tarih verildi!
Yayınlanma:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşlarına ek zam talebinin ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiğini belirten Bakan Işıkhan, emekliye ek zam için tarih verdi.

TALİMAT VERİLDİ, EMEKLİNİN GÖZÜ MECLİS'TE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce yaptığı bir açıklamada "Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili bir huzursuzluk ortaya çıktı. Kamu işçisi, memuru nasıl ortada bırakmadıysak çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz. Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü mutlaka alacağız. Bunu da çok gecikmeden yılbaşı civarı neticeye ulaştırmayı bekliyoruz." demişti.

EK ZAM İÇİN O TARİHE DİKKAT ÇEKTİ!

Bakan Işıkhan, emekli maaşında iyileştirme için Meclis'in açılacağı 1 Ekim tarihini işaret etti.

Bakan Işıkhan şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız talimat verdi bize. Çalışıyoruz. Söz verdik. Meclis açılır açılmaz gereken yapılacak inşallah. Çok rahat olun, lütfen. Sayın Cumhurbaşkanımız talimat verdi, çalışıyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum