CHP lideri Özgür Özel: Bize oy veren kimseyi pişman etmeyeceğiz

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerine ilişkin, "Bize oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceğimize buradan söz veriyoruz. " dedi.

CHP lideri Özgür Özel: Bize oy veren kimseyi pişman etmeyeceğiz
Yayınlanma:

Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, 31 Mart seçimlerinde birçok ilde büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Özel, "Bugün 8 kadın belediye başkanını seçen İzmir'e saygılar ve selamlar yolluyorum." dedi.

aa-20240416-34282332-34282331-chp-tbmm-grup-toplantisi.jpg

Özel, "Bize oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceğimize buradan söz veriyoruz. " dedi.

"KUSURU OLAN KİM VARSA CEZASINI ÇEKSİN"

Antalya Konyaaltı'nda yaşanan teleferik kazasında hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyen Özel, "Muhittin Böcek, yaralıları ziyaret etti. Bu olaylarda kimin ihmali varsa üzerine gidilmeli. Kusuru olan kim varsa cezasını çeksin." ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası'nın 2023 yılında 818,2 milyar lira zarar ettiğini belirten Özel, "Merkez Bankası 10 yılda 320 milyar lira kar etmişti. 25 yıllık yarını zengine verdiler. 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira olsun' dediğimizde yapmadılar. Türkiye'deki 16 milyon emekliyi bir avuç zengine verenlere yazıklar olsun. Emeklinin, işçinin, esnafın ve çiftçinin hakkını ondan soracağız ve söke söke alacağız. " ifadelerini kullandı.

aa-20240416-34282332-34282315-chp-tbmm-grup-toplantisi.jpg

Orta Doğu coğrafyasının 7 Ekim'den bu yana zor günler yaşadığını ifade eden Özel, hafta sonu İsrail ile İran arasında tırmanan gerilimi endişe ile takip ettiklerini kaydetti.

Orta Doğu'da gerginliği artıracak açıklamalardan, eylemlerden uzak durulması gerektiğini vurgulayan Özel, "Kurucumuzdan miras 'Yurtta barış, dünyada barış' vasiyetini sahiplenmenin gerektiği bir dönemdeyiz. Etrafımız ateş çemberine dönüşmüşken, ülkemiz, tansiyonu düşürecek her çabanın öncüsü olmalıdır." ifadelerini kullandı.

TBMM Grup Toplantısına; Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.