BBP lideri Mustafa Destici’den emekli maaşı çıkışı: Seyyanen zam ve ikramiye açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası partisinin oylarının arttığını belirtti. Toplantıda, belediye başkanlığı kazanan il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geleceklerini ve seçilen başkanların seçim beyannamesinde belirttikleri hizmetleri yerine getireceklerini ifade etti.

BBP lideri Mustafa Destici’den emekli maaşı çıkışı: Seyyanen zam ve ikramiye açıklaması
Yayınlanma:

Destici, sokaklardaki sahipsiz hayvanlar meselesinin önemine dikkat çekerek, bu konuda BBP'nin öncelikli hedeflerinden birinin şehirleri güvenli hale getirmek olduğunu vurguladı.

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM TALEBİ

Emekli maaşları konusunda ise Destici, emeklilerin yaşadığı haksızlık ve mağduriyete dikkat çekti. Devletin ve hükümetin bu mağduriyeti gidermek için en azından emekli maaşlarına 5 bin lira seyyanen artış yapması gerektiğini belirtti.

Kurban Bayramı'nda verilecek 3 bin lira ikramiyenin yetersiz olduğunu ifade eden Destici, emeklilere küçükbaş kurban kesecek kadar ikramiye verilmesi gerektiğini ve bu miktarın 10 bin lira olması gerektiğini dile getirdi.

Basın mensuplarının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kapılarının açık olduğunu açıklamasına ilişkin sorusuna ise Destici, iki tarafın da karşılıklı olarak olumlu adımlar attığını ve Türkiye'nin iç barış ve birliği için bu tarz uzlaşılara ihtiyacı olduğunu belirtti. Türkiye'nin önündeki meselelerin çözümü için uzlaşı ve yeni anayasa değişikliklerinin önemine vurgu yaptı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.