Keçiören üç puana kilitlendi

TFF Birinci Lig’in 20’inci haftasında bugün Adana Demirspor’u konuk edecek olan Keçiörengücü bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Keçiören üç puana kilitlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Aktepe Stadı’nda saat 14.00’de oynanacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. Mor menekşelerde tek hedef evinde oynayacağı Adana Demirspor maçını kazanarak ligin üst sıralarında kalmak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Keçiörengücü TFF 1. Lig'in 20. haftasında bugün Aktepe'de Adana Demirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Teknik direktör Serkan Özbalta yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü. Mor beyazlılar antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla antrenmana devam eden ekibimiz çember halinde pas çalışmaları yaptı. Tam sahada taktik çalışmasına geçen oyuncularımız yine tam sahada taktiğe yönelik oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

ekran-alintisi-010.jpg

HAKEM BURAK ŞEKER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Ligde 20’inci haftanın maçlarını yönetecek hakemlerini açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre Keçiörengücü ile Adana Demirspor arasında bugün Aktepe Stadı’nda 14.00’da oynanacak olan mücadeleyi Burak Şeker’in yöneteceği açıklandı. Burak Şeker’in Seyfettin Ünal ile Ali Can Alp yapacak. Maçın dördüncü hakemi Adem Cinek olurken, Gözlemcisi Necdet Erdiler, Temsilciliklerini ise Hasan Özbulut, Mehmet Sarıbuva ve Ercan Okur olacak.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.