Osmanlı umudunu kaybetmedi

TFF 1’inci Lig’in son haftasında sahasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Osmanlı umudunu kaybetmedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Teknik direktör Ali Güneş nezaretinde yapılan antrenmanı yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Son antrenmana hafif adale ağrıları bulunan Mehmet Yiğit, Atakan Rıdvan Çankaya, Tunahan Keskin, Beykan Şimşek, Halil İbrahim Esen, Jovan, Todorovic ve Mele tedbir amaçlı katılmadı. Mor sarılılar haftanın antrenmana ısınma koşusu ve ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen oyuncularımız minyatür kalelerden kurulu dar alanda 5’e 5 oyun oynadı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu.

LİGDE SON HAFTA

Ligde kalma umutları mucizeye kalan Osmanlıspor evinde oynayacağı Ekol Hastanesi Balıkesirspor’u yense bile kümede kalmasına yetmiyor. Ligde 27 puanla 16’ıncı sarada bulunan Başkent ekibi bu maçtan galip ayrılmak zorunda. Öte yandan düşme adayı bir diğer takım olan 30 puanlı Boluspor’un son maçı ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Eskişehirspor. Osmanlıspor rakibini yense bile iki takın arasındaki averaj farkıyla Osmanlıspor yine küme düşen üçüncü takım olacak.

İKİ TAKIM DÜŞTÜ

Öte yandan ligde düşen iki takım haftalar önce belli olmuştu. İlk düşen Eskişehirspor’un ardından ikinci takım Adanaspor olmuştu. Osmanlıspor üçüncü takım olmamak için sahaya mutlaka galibiyet parolası ile çıkacak. Osmanlıspor ile Boluspor’un ligin ilk yarısında Bolu’da oynadıkları maçı ev sahibi Bolu 1-0 kazanmıştı. Son maçlar öncesi Osmanlıspor’un -16 averajı olmasına karşın Boluspor’un ise averajı -14. İki takımın kazanması, berabere kalması veya kaybetmeleri durumunda ligden düşen son takım Osmanlıspor olacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.