Şampiyonlar Liginde finale adım adım: Yarı finalistler belli oluyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta. Çeyrek final rövanş maçları bugün ve yarın futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Avrupa'nın kulüpler bazında en prestijli turnuvasında yarı finalistler belli oluyor.

Şampiyonlar Liginde finale adım adım: Yarı finalistler belli oluyor!
Yayınlanma:

Bugün TSİ 22.00'de başlayacak olan maçlarda Borussia Dortmund ile Atletico Madrid, Barcelona ile Paris Saint-Germain karşı karşıya gelecek. Dortmund, ilk maçta deplasmanda 2-1 yenilerek zorlu bir göreve çıkacak. Barcelona ise evinde 3-2'lik avantajıyla PSG'yi ağırlayacak.

atm.jpg

Yarın ise Bayern Münih ile Arsenal ve Manchester City ile Real Madrid arasındaki mücadeleler futbolseverleri ekran başına kitleyecek. İlk maçlarda alınan sonuçlar sonrası gözler, rövanş karşılaşmalarına çevrildi.

Şampiyonlar Ligi'nin yarı final aşaması ise 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Final maçı ise 1 Haziran'da Londra'da Wembley Stadyumunda gerçekleştirilecek.

İLK MAÇLAR

mbappe.jpg

Çeyrek finalin ilk maçlarında Barcelona, evinde PSG'yi 3-2 mağlup ederken, Atletico Madrid de Borussia Dortmund'u 2-1 yenmeyi başardı.

PSG-Barcelona mücadelesinde Raphinha'nın attığı golle başlayan maçta Barcelona, Dembele ve Vitinha'nın golleriyle öne geçti. Ancak PSG'nin karşılık veren futbolu sonuç getirmedi ve Barcelona, 3-2'lik galibiyetle avantajı elde etti.

leva.jpg

Diğer maçta ise Atletico Madrid, Rodrigo de Paul ve Samuel Lino'nun golleriyle Dortmund'u 2-1 mağlup etti. Borussia Dortmund'un tek golünü ise Haller kaydetti.

atm2.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.