Ferhat Ünal

Ferhat Ünal

Yazıklar olsun!

Yazıklar olsun!

Al sepetten bir portakal daha. Bu gidişle millette portakala karşı antipati oluşacak. Ne çok çürük portakal varmış. Bu portakallarda bir sıkıntı var herhalde suyunu sıkmak lazım .

Koronavirüsü salgını sonrası Macaristan’dan Bingöl 'e getirilerek karantinaya alınan Pelin Portakal isimli kişi sosyal medya hesabından Budapeşte-Bingöl seferine tanık oldum resmen, pasaportumdan bu kara lekeyi nasıl silerim paylaşımı yapmış.

Tabi bu arada pasaporttaki Bingöl mührü olan kısmının da fotoğrafını paylaşmış. Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’den Bingöl’e gelen uçakta yer alan ve karantina altında bulunan Pelin Portakal'ın sosyal medya hesabından ahlaksız paylaşımı, misafirperver Bingöl halkını derinden üzmüştür.

Sosyal medya hesabını inceledim ama fake hesap gibi ama neticede paylaşan azgın bir insan. Devlet yırtınmış yurt dışından getirmiş, senin ve toplumun sağlığını korumak için Bingöl ilimizde karantinaya almış.

Şükür gösterip teşekkür etmen gerekirken çirkin bir paylaşım yapmışsın. Aklın başına gelir inşallah. Oda bir şey mi bizde ilk defa yurt dışından bir sığırın uçakla indiğine şahit olduk. Bence ilk uçakla geri yollayın. Ama Uganda"ya. Çağdaş, medeni, eğitimli. Portakal orda kalsaydın. BİNGÖL temiz kalsaydı.

Nankörlük test kiti icat edilmedi ki uçağa bindirmeden önce yapılabilsin. Pelin Portakal’ın hastalığı koronadan beter, buna 14 gün değil, 140 gün karantina bile yetmez.

Güzel ülkemin güzel ili Bingöl ile ilgili yaptığı talihsiz paylaşımların kadar bir talihsiz vaka daha var o da fake hesap arkasına gizlenmek. Biraz görgü biraz insaniyete davet ediyor seni ve illa edep illa edep diyorum. Bingöl candır gerisi heyecan.

Nasıl kirli bir kalbin var. Sen önce kara lekeyi beyninden ve kalbinden sil, belki o zaman kaldığın şehrin misafirperverliğini ve insanlığını görebilirsin. Çok üzücü, yaşadığına, ülkesine döndüğüne şükretmiyor, orada kalsaydı keşke.

Yurt dışından getirilenler, ne oldu beğenmeyip eğitim almaya iş bulmaya gittiğiniz modern çağdaş ilerici zengin class Avrupa ülkeleri bakamadı mı size gitmesini biliyorsunuz ya beğenmeyip, ölürüm diye mi korktunuz. Kürkçü dükkanına hoş geldiniz.

Bir portakal vakası daha akrabamızınız lan siz bizim Washington portakalı ile. Bingöl yine merhametinden vuruldu. Sanırım eğitim ve medeniyet görmemiş bu arkadaş yoksa insan yemek yediği kaba pisler mi?

Macaristan dan Türkiye' ye gelen Pelin Portakal senin gibilerinin aldığı nefese yazık. Ülkenin tüm imkanlarından faydalanıp hayatının her alanında devletin projelerini hizmetlerini kullanan ama her fırsatta da devlete düşmanlık eden ayak takımının temsilidir bu görsel.

Size değer verip buraya kadar getirip, her şeyi dört dörtlük hazırlatan devlete karşı yüzün kızarsın bari yazıklar olsun.

Madem bu şahıs Bingöl'ü kendine uygun bulmadı. Devletimiz gereğini yerine getirip onu İdlib’e göndersin birazda kimyasal gaz eşliğinde varil bombalarını izleyerek romantik bir tatil yapabilir.

Kimi gelir kaldığı yurtta ki insanın eşyalarını karıştırır yetinmez bu vatana küfür eder, kimi karantinadan salmayan polise tükürür, kimi de böyle bizi beğenmez. Yurt dışına ülkesine hizmet etsin diye kimleri göndermişiz gördük. Korona yüzünden defolu olanları geri geldi ve ülkesini beğenmedi ona yanarım.

İncilerin mi döküldü Prenses Diana. Soyadı “Portakal” olanların hepsi mi sorunlu olur? Şu “Portakalgillerden” kurtulamadık gitti. Bunların Türklüğünden şüphe etmek lazım. Yazıklar olsun.

Onu bu ülkeye getiren hizmet eden tüm kurum ve insanlar adına çok üzüldüm. Allah hepsine sabır versin. İyilik yap denize at diye düşünsünler artık. Yoksa beddua etmek an meselesi. Yurtdışında yıllarca ülkemiz aleyhinde yayın yapanları bile ölmesinler diye Türkiye'ye getiriyoruz. Olacağı bu tabi.

Ülkeye gelmek için günlerce yalvarıp, gelince şehir beğenmemek apayrı bir seviye. Gelmeseydin kardeşim. Komik olmaya çalışmak başınıza daha neler açacak bakalım. İşte hep böyle bu “Portakalgiller” sonuna kadar devletin milletin emeğinden parasından samimiyetinden yararlanır lakin hep yediği ekmeğe tükürür!

Soyadınızı değiştirin portakalı yerken sizi hatırlayıp kusmak istemiyorum! Böyle nankör ve arsızları ülkemde de istemiyorum. Pelin Portakal denen edepsizin yaptığı iğrenç paylaşım için şaka ve espri yapmış ne var bunda diyen insanlara sözüm demek ki siz de her ahlaksız şeyin altında kalacak genişliktesiniz.

Bu paylaşıma bakınca devletimizin büyüklüğü daha güzel anlaşılıyor. Avrupa’yı örnek gösterenler görsünler o medeni dedikleri medeniyetsizler, insanlarını ölüme terk ederken benim devletim vatandaş olduğu için Pelin Portakal gibi düşüncesizlere dahi, adam olur diye sahip çıkıyor.

Ülkede o kadar çok Avrupa özentisi var ki gerekse vatanını milletini satıp elin memleketinde mülteci olarak yaşayacak milyonlar var. Bu cennet vatanın kangreni de işte bunlar. Maalesef bu arkadaşı yanlış yere yerleştirmişler. Seninle şuan aynı havayı solumak midemizi bulandırıyor BİNGÖL’ün havasını kirlettin bu şahsiyeti hemen memleketimizden uzaklaştırın.

Nankör tayfası, hiçbir zaman milli olamadılar, olmayacaklar Pelin Portakal Bingöl'ün ekmeği suyu sana haram olsun. Vatan'ın her toprağı mukaddestir. Uğruna can verip canlar alınır.

Kurban olun siz bu vatanın taşına toprağına, her şehrine havasına suyuna kurban olun inşallah! Evsiz ve yurtsuz kalırsınız inşallah! Ya da daha da iyisi kamu cezası alırsın da Bingöl 'ün her gün cadde ve sokaklarını paspas edip süpürmek şerefine ulaşırsınız inşallah!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferhat Ünal Arşivi