Kabinede "3-4 bakan değişecek" iddiası

Yerel seçimlerde yaşanan büyük kayıpların ardından AKP'de hareketlilik devam ediyor. Gazeteci Fatih Portakal, AK Parti İstanbul ve AK Parti Ankara İl Başkanları'nın yanı sıra bayramdan sonra 3 ya da 4 bakanın da görevden alınabileceği iddiasını ortaya attı.

Kabinede "3-4 bakan değişecek" iddiası
Yayınlanma:

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, dikkat çekici bir kulis bilgisini paylaştı. Portakal'a göre, İstanbul ve Ankara il başkanlarının yanı sıra 3 ya da 4 bakanın da bayramdan sonra görevden alınabileceği iddiası gündemde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, son dönemde önemli bir dönüşüm sürecinden geçiyor.

Gazeteci Fatih Portakal, dikkat çeken bir kulis bilgisini aktardı. Portakal, İstanbul ve Ankara il başkanlarının yanı sıra 3 ya da 4 bakanın da bayramdan sonra görevden alınabileceğini belirtti.

Portakal, Sözcü TV ana haber ekranında şu ifadeleri kullandı:

"Size gidecek isimleri söyleyeyim; İstanbul İl Başkanı ile Ankara İl Başkanı bayram sonrasında görevden alınacak. Bunu bir yere yazın; Hakan Han Özcan ve Osman Nuri Kabaktepe ikisi de seçimlerde mağlup oldular. Bu iki isim önümüzdeki günlerde bayram sonrasında Erdoğan tarafından görevden alınacak. 3 ya da 4 bakanın da görevden alınacağı, ayrıca Genel Başkan Yardımcılarının da bir kısmının görevden alınacağı konuşuluyor. Bayram sonrasında AKP'de bazı değişiklikler olacak."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.