Nihal Candan hapiste yaşadıklarını böyle anlattı!

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık iddialarıyla cezaevine girdikten sonra yaşadıklarını ve koğuş arkadaşıyla ilişkisini anlattı.

Nihal Candan hapiste yaşadıklarını böyle anlattı!
Yayınlanma:

Geçtiğimiz kasım ayında dolandırıcılık şebekesiyle işbirliği yaptıkları iddiasıyla tutuklanan ve sonrasında ciddi sağlık problemleri nedeniyle tahliye edilen Bahar ve Nihal Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevi deneyimlerini paylaştı. Anoreksiya hastalığıyla mücadele ederek sağlık sorunları yaşayan Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından tahliye edilmişti.

SEÇİL ERZAN İLE AYNI KOĞUŞTAYDIK

Candan'ın Kanal D Haber'e yaptığı açıklamalara göre, cezaevinde psikolojik destek aldıklarını ve bu sürecin zorluğunu yaşadıklarını belirtti. "Kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık." diyen Candan, ailesini çok özlediğini ve en çok onları düşündüğünü ifade etti.

Dolandırıcılık suçundan tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldığını belirten Candan, bu süreçte herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirdi. "Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk." şeklinde konuşan Candan, cezaevinde vakitlerini kitap okuyarak, televizyon izleyerek ve kantinden alışveriş yaparak geçirdiklerini aktardı.

Candan, açıklamalarında "Hatalarımız vardır, doğrudur." diyerek pişmanlığını dile getirirken, küçük çocuklara kötü örnek olabileceği düşüncesiyle özür dilediğini belirtti. Ayrıca, cezaevinde doktorlarla sık sık görüştüğünü ve en çok ailesini özlediğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.