'Üç Cisim Problemi' adlı film neden gündemde?

Netflix tarafından yayınlanan 'Üç Cisim Problemi' adlı film sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar 'Üç Cisim Problemi' adlı filmin neden popüler olduğunu araştırıyor. İşte detaylar...

'Üç Cisim Problemi' adlı film neden gündemde?
Yayınlanma:

Netflix adlı dijital medya platformu, Türkiye'ye karşı kara propaganda faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek "3 Cisim Problemi" adlı dizisiyle PKK'lı teröristleri kahramanlaştırmaya çalışıyor.

Dizide, terör örgütü YPJ/PKK mensubu olan "Leyla Ariç" adlı terörist, Birleşmiş Milletler'de dünyayı istila etmek isteyen uzaylılara karşı bir kurtarıcı olarak sunuluyor. Bu propaganda çabası, BM yetkilileri tarafından terör eylemlerine bulaşmış bir PKK'lı teröristin insanlığı kurtaracağı iddiasıyla destekleniyor.

Netflix'in bu tür provokatif yayınlarına artık alışkın olan izleyiciler, platformun Türkiye karşıtı yayınlarına devam ettiğini görüyorlar. "3 Cisim Problemi" adlı dizi, Türkiye'yi hedef alan algı operasyonlarına yönelik bir dizi olarak görüldü. Netflix, daha önce de Türkiye'yi hedef alan içeriklerle gündeme gelmiş ve sinemayı bir propaganda aracı olarak kullanmıştı. .

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.